Sådan vælger du det helt rette ur

Det er efterhånden blevet utroligt populært at gå med ur. Ikke nødvendigvis af praktiske årsager, men nærmere fordi det betragtes som et smykke, der bruges til at få det rette udtryk frem i dine outfits.

Et af de mærker, som de med fordel kan kigge hos, er Ole Mathiesen. Der findes et bredt udvalg af Ole Mathiesen ure, som du kan kigge nærmere på, hvor du uden tvivl finder en model, der passer til netop dine ønsker og behov.

Hvis du ikke er nået dertil, hvor du har fundet det helt perfekte ur til dine outfits – eller hvis du blot trænger til endnu et – så kan du blot læse med lige her, hvor vi giver dig nogle tips og tricks til, hvordan du skal vælge imellem de mange modeller.

Remmen på uret

Et Ole Mathiesen ur kan se ud på rigtigt mange forskellige måder – blandt andet adskiller dig sig fra hinanden via remmen. Først og fremmest er remmen på uret nemlig utroligt vigtig i forhold til, hvilket udtryk du gerne vil vise.

Vælger du et ur med en læderrem, så får dit look et mere alvorligt eller akademisk udtryk, mens – særligt på dameure – vil en rem i metal være mere elegant. Mange mænd vælger også en kæderem på deres ure, men den vil typisk være lidt grovere.

Ole Mathisen ur

Urskiven

Når det kommer til urskiver, så er der primært tre ting at være opmærksom på: tallene, baggrunden og metallet.

Tallene

Tallene på Ole Mathiesen ure ser primært ud på tre forskellige måer. Nogle ure kommer med tal som vi kender dem fra det talsystem, vi bruger i Danmark skrevet med en flot snirklende skrift. Andre ure kommer med romertal, hvilket er et utroligt populært valg. Og nogle helt tredje kommer blot med streger for at give et overblik – det vil være de mest minimalistiske ure, der ser ud på denne måde.

Baggrunden

Ligesom et Ole Mathiesen ur kan have tre forskellige typer tal, så kan det også have tre forskellige farver baggrunde. Du finder både ure med en hvid baggrund, ure med en sort baggrund og ure med en grå baggrund.

Metallet

Og sidst med ikke mindst, så vil der være forskel på, om uret har en gulvramme eller en sølvramme. Typisk vil du kunne vælge imellem begge dele – altså det samme ur vil kunne fås i begge farver.

Alle dele på uret spiller sammen

Det er dog ikke delene på et Ole Mathiesen ur, der hver især afgør hvilket udtryk uret har. I stedet er det den måde, som de spiller sammen på.

En guldfarvet urskive med en brug læderrem vil være utroligt akademisk og perfekt til kvinden, der gerne vil se seriøs og professionel ud – og det vil være perfekt til manden, der ønsker at have samme udtryk. Her kan det dog give mening at vælge en lidt større model.

Vil du gerne have et businesslook, så gå efter et ur med en guldfarvet urskive og en sort læderrem.

Netop af denne årsag giver det også mening at have flere ure, så du kan skifte afhængig af, hvad du gerne vil udtrykke.