Kunder skal give samtykke til at se billeder af e væsker – men det gør dem ikke mindre fristende

Nu skal kunderne give samtykke til at se billeder af de forskellige e væsker, for at hindre de unge i at falde for e cigaretter. Hvis du alligevel har klaret dig igennem restriktionerne, så har sider som Gosmoke.dk et kæmpe udvalg af forskellige e væsker i et væld af smage, så du er garanteret at finde lige præcis den, der passer til dig. Er du til sød? Tobak? Frisk? Eller måske lakrids? Så kan du finde det hele der. Med et bredt sortiment har du rig mulighed for at boltre dig i en verden af smage, du ikke har prøvet før. Så hvad venter du på? Læs videre og bliv klogere på, hvordan du skal finde frem til din favorit.

e væske

Gå på opdagelse i en verden af smag

Hvis du er ny til e cigaretter, kan det godt være svært at finde din yndlingssmag. Når der er så mange smage hos så mange forhandlere, virker det måske lidt uoverskueligt at gå i gang. Det nemmeste du kan gøre er at tage udgangspunkt i, hvad du plejer at elske. Har du en vild sød tand? Så er de søde smage nok lige noget for dig.

Prøv dig frem! Din favorit ligger helt sikkert og venter på, at du skal opdage den. Og de nye restriktioner forhindrer ikke et stigende antal danskere i at prøve e cigaretten, hvis det evigt voksende antal forhandlere tages i betragtning. E cigaretten er altså ikke på vej ud – tværtimod.

Tilpas nikotin-niveauet – du bestemmer

Nu har du fundet en smag, der får dig til at tænke; ”Wow, det lyder lækkert!” Nu er der bare tilbage at vælge, hvor meget nikotin du vil have i. Hvis du altså overhovedet vil have nikotin i. Mange af e væskerne hos forhandlerne kan nemlig bestilles helt uden nikotin. Hvis du dog stadig gerne vil have lidt kraft i din juice, så er der mange forskellige muligheder for, hvor meget nikotin, der kommer i din smag. Og netop muligheden for at trappe ned i nikotinindholdet gør også, at flere og flere danskere tyr til e cigaretten for at nedsætte deres cigaretforbrug, hvorfor antallet af forhandlere og brugere er støt stigende. Smagene kan holde din interesse og tilfredsstille smagsløgene, mens nikotinen lidt efter lidt kan skrues ned, til den måske slet ikke er en nødvendighed længere.

Hjælp til den perfekte e juice

Er du stadig i tvivl om, hvordan du skal finde netop din perfekte e væske? Forståeligt. Som det er nævnt tidligere, er det bedste du kan gøre at prøve dig frem. Den samme ’banan’ smag kan godt være fuldstændig forskellig fra forhandler til forhandler. Det er bare med at springe ud i det og bestille smage hjem, til du finder den vinder, du ikke kan gå foruden. Herefter kan du selv tilpasse nikotinniveauet, til du har fundet den løsning, der passer dig bedst. Hvis du nogensinde begynder at kede dig over din e juice, er der heldigvis et væld af andre smage at slå sig løs i.