Paraplyer som reklameartikel

Hvis dine samarbejdspartnere er vilde med golf, så kan golfparaplyer med logo være den perfekte reklameartikel for dig og din virksomhed. Paraplyer med logo er nemlig en smart og enkel måde at få skabt fokus på dit brand.

Golfparaplyer som reklameartikel

Golf er en utrolig populær sport i hele verden. I Danmark ligger der hele 186 golfklubber spredt ud over landet. Mange medlemmer benytter sig af paraplyer til at skærme for både sol og regn, i løbet af et spil. Nyeste undersøgelser viser at der fra 2019 er sket en stigning på 6.233 aktive golfmedlemmer i danske golfklubber. Dette tyder på, at der i høj grad er et marked for reklameartikler henvendt til golfverden. Hvis du ønsker at investere i en reklameartikel som har en voksende målgruppe, så er paraplyer med logo den perfekte løsning.

Smarte paraplyer med logo

Hos TopSupplies kan du finde smarte paraplyer med logo, som du kan forære til dine kunder og samarbejdspartnere som er arrangeret i golf, eller andre sportsgrene hvor paraplyer bliver hyppigt brugt. Man ved nemlig aldrig, som golfspiller, hvornår den næste byge rammer. Med en paraply med tryk kan du hjælpe dine kunder med at holde deres golfudstyr fri for vand og dem selv tørre.

Lækre materialer

Hvis du er interesseret i at købe en paraply med tryk hos TopSupplies, kan der garanteres en høj kvalitet, som vil imponere enhver der får paraplyen i hånden. Golfparaplyerne er nemlig stormsikre, hvilket gør, at de holder i al slags vejr. De er udstyret med en smart og manuel åbning, samt ritter lavet af holdbar glasfiber. Det er nemlig vigtigt, at golfparaplyen er mere robust og slidstærk end de normale paraplyer som man ser i bybilledet. Du kan designe din paraply med tryk som du ønsker, og dermed opnår en høj tilfredshed hos dem som modtager paraplyen.

Hvis din virksomhed bestræber sig på at opretholde en grøn profil i forbindelse med reklameartikler kan dette også lade sig gøre. Golfparaplyen kan nemlig produceres i miljøvenlige materialer som for eksempel genbrugsplast. På denne måde kan du vise, hvordan din virksomhed har fokus på miljøet ved at bruge miljørigtige reklameartikler.

Få din brand ud på golfbanen

Ved at bruge golfparaplyen som reklameartikel sikre du, at din virksomhed og dit brand kommer ud mellem mange. Mange menneske vil  have nemmere ved at genkalde sig din virksomhed, samtidig med, at de kan glæde sig over jeres praktiske reklameartikel.

Vejret i Danmark har det med at være vildt og vådt til tider, og en paraply er derfor en nødvendighed når man befinder sig på en golfbane i Danmark. Selvom dine paraplyer med tryk er beregnet til golf, så kan de sagtens bruges i hverdagen. Det er derfor en fed reklameartikel med flere funktioner.

Snup paraplyer med tryk med på kundebesøg og messer, hvor du kan glæde dine golfglade kollegaer med den smarte og praktiske reklameartikel.