Mange danskere er ramt af psykiske sygdomme

Ofte når man har det mentalt svært, og kæmper med nogle mentale problemer, bliver man vejledt til at opsøge en psykolog. Hvis det er for svært til selv at kunne håndtere, så kan en psykolog hjælpe en, ved at vejlede en i den rigtige retning, så man får ryddet op i sin mentalitet igen.

Der er forskel

Dog er der andre end psykologer der kan hjælpe med dette. En psykoterapeut adskiller sig en smule fra en psykolog. De benytter blandt andet psykoterapi som behandlingsform, men dog arbejde de stadig med psykologiske problemstillinger.
 Det lyder måske stadig ret ens for den almene dansker, men en anden måde at se det på er, at psykoterapi er en praksis, hvorimod psykologi er en teori. Udover det, så er en psykoterapeut uddannet i den private uddannelsessektor.

Danmark er ikke nødvendigvis det gladeste land

Til trods for, at Danmark har været stemt det gladeste land et par år i streg, og stadig er ret højt på listen, så skal man ikke tro at det hele er lutter lagkage.
 Hver tiende danske lider af en form for psykisk sygdom. Det er ret mange danskere, omkring 580.000 danskere for at være lidt mere præcis. At have en psykisk sygdom, eller lidelse hvis du vil, kan påvirke ens hverdag i et væld af situationer. Ofte kan det gøre til, at man end ikke kan få en helt normal hverdag til at hænge sammen eller fungere.
 Siden at omtrent 23% af danskerne er bosat i Københavns byområde, så kan det være en overvejende stor procentdel af de 580.000 danskere, som er placeret fast i Københavnsområdet. Derfor er det også vigtigt, at psykoterapi i København er tilgængeligt.
 Flere og flere danskere er begyndt at søge om hjælp til deres psykiske lidelse, da der kommer mere og mere fokus på mentale sygdomme i det danske samfund. Man ser også at staten aktivt går ind og tilsidesætter flere penge til at afhjælpe psykiske sygdomme.
 Cirka 5% af danskere i hovedstadsområdet tager antidepressiv for længerevarende depression, hvilket er tale om cirka 70.000 mennesker. Antidepressiv kan være nødvendigt for at hverdagen kan fungere for de mennesker, men at tage piller resten af livet er ikke altid den mest optimale mulighed for nogle personer.
 Her er det igen vigtigt med psykoterapi i København, da 70.000 personer er mange mennesker, og det var kun inden for dem som tager antidepressiv.

Nem at få kontakt

Psykoterapi i København er en god mulighed for at komme dine problemer til livs, og få gjort noget ved dem.
Leder du efter psykoterapi i København? Så skal du heller ikke lede for længe, da mulighederne er udbredte, og de uddannede er professionelle. Hvis man er i tvivl om psykoterapi i København er noget for en, så er det også muligt at læse om alle ”metoderne” inde på hjemmesiden, hvor man virkelig kan få forklaret i detaljer hvad der vil foregå til sådan en samtale.