Mange danske opstartsvirksomheder bukker under for den juridiske byrde

I Danmark er vi stolte af at være en nation, der opdrætter og hylder iværksættere. Det er da også tydeligt, at vi har en stor andel af iværksættere i forhold til mange andre lande. Desværre er der alligevel utroligt mange danske opstartsvirksomheder, der bukker under inden for ganske kort tid. I nogle af tilfældene skyldes det helt sikkert en dårlig ide eller en dårlig leder. Der er dog også mange eksempler på gode virksomheder med gode ledere, der alligevel bukker under.

Kampen mod det juridiske system

I den slags historier er den største fjende ofte det juridiske system. Det kan nemlig være enormt svært at navigere de mange regler for virksomheder, skattebetaling og ikke mindst den specifikke branche, virksomheden opererer i. Små og store virksomheder er nemlig ofte underlagt præcis den samme lovgivning, men fordi de større konkurrenter har flere midler til at ansætte advokater og juridisk rådgivning, er det også nemmere for dem at navigere i og sågar at finde smuthuller.

Det er selvfølgelig et ærgerligt tab for alle parter. Forbrugerne mister en værdifuld service elle et godt produkt, mens virksomhedsejeren mister troen på sig selv og sin ide. Der er heldigvis råd at finde. Som lille opstartsvirksomhed kan du nemlig få god men billig juridisk rådgivning til alt den slags ved at slå et smut forbi www.nemadvokat.dk. Det er et advokatselskab, der tilbyder en helt række forskellige juridiske services, deriblandt juridisk rådgivning. Hvad end du altså har brug for hjælp til at strukturere din virksomhed juridisk korrekt eller gerne vil rådgives i branchespecifik rådgivning, er det altså det perfekte sted at søge hjælp.

juridisk rådgivning

Fordele ved Nemadvokat.dk

Udover bare at have enormt brede ekspertiser, har Nemadvokat.dk nemlig også en anden fordel, der gør dem ideelle samarbejdspartner for den lille virksomhedsejer. I modsætning til den ellers meget traditionelle advokatbranche, er de nemlig lykkedes med at digitalisere store dele af den juridiske rådgivning. Det betyder, at processen er hurtigere og billigere, fordi I ikke behøver at mødes fysisk gentagne gange eller at sende dokumenter frem og tilbage. I stedet er både juridisk rådgivning og eventuel sagsgang digitaliseret, hvilket også gøre det nemmere at følge med i eventuelle udviklinger eller at finde gamle, vigtige dokumenter.

Juridisk rådgivning er dog kun første skridt på vejen for den lille opstartsvirksomhed, der gerne vil sejre mod det store juridiske system. Så snart I vokser jer større, kan I med fordel ansætte en advokat på fuld tid eller i hvert fald indgå et nærmere samarbejde med firmaer som det førnævnte advokatfirma. Indtil systemet ændrer sig, lader det nemlig til, at det er det, der kræves. Uden den slags juridisk rådgivning, er det alt for nemt at gøre noget ulovligt uden at vide det og dermed miste hele sin virksomhed. Det ville være dødsstødet for mange nystartede virksomheder og bør for alt i verden undgås med god juridisk rådgivning.