Har du husket brudelingeri til bryllupsnatten?

Der er nærmest en uendelig lang liste af ting, der skal være styr på, inden brylluppet skal stå. Hvis du er i gang med at planlægge dit drømmebryllup sammen med din partner, kan du måske nikke genkende til, at du som så mange andre danskere får tunnelsyn på selve bryllupsfesten. Det er naturligvis tilnærmelsesvist livsvigtigt at have styr på lokaler, pynt, mad od drikke. Men hvad med dit outfit?

Brudekjolen er du helt sikkert i gang med at finde, hvis ikke den allerede er udvalgt. Dette er den dag, hvor enhver pige kan føle sig som en ægte prinsesse, og hvor kjolen er centrum for opmærksomhed. Når I forlader festen, starter bryllupsrejsen. Har du tænkt på, hvordan du vil være klædt på til bryllupsnatten? Frygt ej, her får du nogle tips til at udvælge et feminint, hot og pænt brudelingeri, der får din partner til at tabe kæben.

Klassisk brudelingeri med blonder og praktisk farvevalg

Først og fremmest bør du gøre op med dig selv, om du ønsker at have dit brudelingeri på under brudekjolen, eller om du vil skifte om aftenen. Ønsker du at have det på under brudekjolen, bør du gå efter et sæt, der sidder meget behageligt, og som yder optimal støtte, så du kan holde ud at have det på under hele festen. Tænk også grundigt over dit farvevalg. De fleste går efter brudekjole i klassiske, lyse farver, hvorfor mørkt og farverigt undertøj vil kunne ses igennem brudekjolen. Vil du være på den sikre side, så du ikke flasher undertøj til alle gæsterne, bør du vælge afdæmpede farver, der matcher kjolen. De populære farver er:

  • Hvid
  • Råhvid
  • Beige
  • Lyseblå

Har du en utraditionel brudekjole i en stærk farve, har farven på dit undertøj ikke så meget relevans i forhold til gennemsigtighed af kjolen.

Skift til brudelingeri efter bryllupsfesten

Vil du gerne have dit bedste sæt undertøj på under kjolen, som du ved er komfortabelt, kan et alternativ være at skifte til brude lingeri, så snart du kommer af med brudekjolen. Dette vil også give dig lidt flere valgmuligheder, da du kan være begrænset i dit valg af undertøj i forhold til brudekjolens design.

De lyse farver vil stadig sætte en rigtig honeymoon-stemning i gang, selvom du skifter efter festen. Blonder er feminine og klassiske i forbindelse med bryllupper. Du kan eksempelvis vælge en sød blonde BH med blonde hipsters eller blonde g-streng trusser. Eller hvad med en sød bodystocking? Der er noget ekstra sensuelt over disse, og så er det ikke noget, de fleste bruger til hverdag.

Vil du gerne have noget til at tage over dig, kan en silkeblød kimono være et oplagt valg, eller måske noget lækkert, blødt nattøj til at tage ud over dit fine undertøj.

Find bæredygtigt brudelingeri online

Går du meget op i miljø og bæredygtighed, er det heldigvis muligt at finde brude lingeri online, der tjekker disse bokse af, ligesom du kan finde vegansk brudelingeri. Derved kan du med god samvittighed købe brudelingeri til din uforglemmelige aften.