Frisk op med eye patches

Lever du i en travl og hektisk hverdag uden meget tid og overskud til selvforkælelse og pleje, så er eye patches det perfekte brug til dig.

Skønhed har altid været prioriteret højt gennem tiden, det har altid været nødvendigt at tage sig godt ud, især som kvinde. Makeup og andre skønhedsprodukter har fyldt meget i kvinders liv og hverdag, da det er blevet et af de helt store skønhedsidealer. I dag bliver skønhedsidealet lige så meget præget af det naturlige look, som de fleste ønsker at opnå, er du også en af dem? Så er det på tide du prøver eye patches.

En eye patch er den bedste og hurtigste metode til at pleje huden rundt om øjnene, det mindsker mørke rander under øjnene, fine linjer og hævede øjenomgivelser. Det tilføjer fugt og næring som huden har rigtig godt af og efterlader samtid en frisk og ren følelse til din fine hud, på den måde bibeholder du din naturlige skønhed.

Gør det til en del af din rutine

Vi lever i et moderne samfund hvor det er nødvendigt at have et stort overblik for at klare alle opgaver. Det gælder både arbejdsrelaterede opgaver og hverdagsgøremål men det er vigtigt ikke at undervurdere at give sig selv tid til afslapning og selvpleje, som også er en vigtig del for at komme igennem de ind imellem lange hverdage.

De fleste har en aftenrutine hvor de får renset huden igennem efter en dag med mere eller mindre brug af makeupprodukter eller blot for at fjerne bakterier der naturligt er blevet optaget af huden efter en lang dag. Huden omkring øjnene er enormt følsomt, det er derfor vigtigt at være forsigtig, men det er stadig muligt at pleje, især med brug af en eye patch, som nænsomt renser og giver fugt, så du kan undgå irritation rundt om dine følsomme øjne.

I en travl hverdag, hvorfor så ikke tilføje dette ene simple trin til din rutine, det bidrager til plejen uden besvær og er perfekt som opsummering lige inden påføring af øjencreme eller ansigtscreme.

Hvor henne?

Surisuri besidder et stort udvalg af forskellige eye patches, de kan fås i alle størrelser og farver, muligheden for at du finder din yndlings og den der passer perfekt til dig, er derfor stor. Surisuri giver en beskrivende forklaring omkring produktet og virkningen, samtidig giver de vejledning til hvordan du kan udnytte en eye patch i din rutine, lige fra start til slut.

Hvorfor ikke udnytte nutidens skønhedsidealer om naturlig skønhed. Forestil dig en hverdag uden makeup-produkter fyldt med kemikalier som din hud konstant bliver udsat for. En hverdag hvor din hud ikke bliver irriteret af disse kemikalier, som gør at du føler dig nødsaget til at bruge makeup igen. Sådanne dage hvor naturlig skønhed er nok vil skabe mere tid i din travle hverdag, og din hud vil takke dig, for ikke længere at blive udsat for diverse makeup-produkter. Din egen skønhed er nok, men hvorfor ikke vise det fra din bedste side, ved stadig at pleje og beskytte din hud.