De bedste steder at holde sommerferie i Danmark

Kunne du også godt tænke dig at holde sommerferie i det skønne Danmark? Måske lyder det træls for nogle slet ikke at kunne få lov til at tage med et fly ned til de varme lande, men heldigvis har Danmark ufatteligt meget skønt at byde på. Og hvis man er heldig, vil vejret også være dejlig varmt og tørt, mens du nyder den danske natur og de danske omgivelser. Det vil du helt sikkert ikke fortryde. Læs med her og find de bedste steder at holde sommerferie i Danmark.

Middelfart

Kunne du tænke dig at opleve vandet og de smukke Lillebæltsbroer helt tæt på? Så er Middelfart det helt perfekte sted for dig og din familie at holde sommerferie i Danmark. Middelfart hører til Middelfart kommune, som er en del af Region Syddanmark. Middelfart har heldigvis også en masse skønne seværdigheder, I kan opleve, mens I besøger byen. Det første anbefalelsesværdige er selvfølgelig at gå en tur nede ved Middelfart havn og opleve alle de smukke både, mens I nyder en lækker is. Det kan noget helt specielt, når man holder ferie. Derudover skal du selvfølgelig opleve en gåtur på den gamle Lillebæltsbro, som er en helt fantastisk oplevelse (hvis man da ikke lyder af højdeskræk), hvor man virkelig kan mærke vinden og det euforiske ved højderne fra broen af på sin sommerferie i Danmark.

sommer i danmark

Odense

Er du mere til en lækker ferie i en by til din sommerferie i Danmark, er Odense et helt fantastisk bud, med en masse skønne seværdigheder, du ikke vil gå glip af. For det første skal I helt bestemt besøge skønne Odense Zoo, som har en masse fine dyr at byde på. Samtidig sætter parken stor vægt på læring, og hvis du har børn, vil de helt sikkert lære en hel masse af et besøg i Odense Zoo. Hvis dig og din familie ikke har fået helt nok af udendørslivet med Odense Zoo på jeres sommerferie i Danmark, er Den Fynske Landsby bestemt en oplevelse værd. Her kan dig og din familie lære en masse om den fynske historie med alle de skønne huse, der har været på Fyn og omegn igennem tiden. Derudover har Odense også Danmarks Jernbanemuseum at byde på til en regnvejrsdag, hvor I kan blive på klogere på de forskellige toge, der har været igennem Danmarks historie.

Esbjerg

Elsker du at mærke vinden i dit hår, så du næsten vælter omkuld af den? Så skal du bestemt tage din sommerferie i Danmark til Esbjerg. Her kan du blandt andet tage en tur ned til en af de mange strande og mærke vestenvinden. Der er næsten garanti for omvæltning her, og det er simpelthen en af de bedste fornemmelser, når man skal glemme hverdagens stress og jag. Derudover skal dig og din familie selvfølgelig opleve Mennesket ved havet på jeres sommerferie i Danmark, som er tre kæmpestore hvide statuer ved Sædding Strand i Esbjerg. Ved statuerne vil man føler sig helt lille, når man både står overfor de store figurer og det store hav, der ligger derude.