Få din drømmebolig

Få din drømmebolig

januar 1, 2021 Slået fra Af Admin

At have et sted man kan lide at være, er en meget stor del af vores liv. Vi mennesker bruger mange timer i vores egen bolig, og det er derfor en rigtig god idé at få sig noget man selv kan lide at være i. Dette behøver ikke at være en svær proces. Der er mange meninger og holdninger til hvordan man indretter et godt hjem, men i sidste ende er det en selv der bestemmer hvordan den skal se ud.  

Inspiration til din bolig 

At finde ud af hvordan ens hus eller lejlighed skal se ud, kan godt være lidt svært og en stor opgave for mange. Det er derfor der tit er mennesker der hyrer en designer til at finde ud af det for en. Men hvad er det egentligt designeren gør? Hvorfor kan designeren gøre ting i boliger mange mennesker ikke kan?  

Det er meget simpelt.  

Det er fordi vedkommende har masser af inspiration og erfaringer qua personens baggrund og arbejde.  

Især det med at finde inspiration og få indblik i de forskellige trends og indretningsstile betyder meget. Man behøver nemlig ikke opfinde den dybe tallerken hver eneste gang man skal finde ud af hvordan ens stue skal se ud. Inspiration til bolig kan dog være lidt kryptisk at finde. Som regel er det kun designboliger der får lov til at komme i blade og dermed blive set af mange mennesker. At samle inspiration rundt omkring er derfor helt essentielt for at du både kan finde din egen stil, men også for at finde de forskellige ting, som du skal bruge til indretningen, uanset hvor man er henne.  

Hvordan samler du inspiration og skaber din drømmebolig?  

Dette er et step mange mennesker kan få tilgang til meget nemt. En Googlesøgning er selvfølgelig oplagt, men det er ofte en stor jungle. Men hvor starter man så?  

Hvis du ønsker ægte og forskellig boliginspiration, så kan følgende anbefales; 

  • Instagram – her finder du mange influencers og virksomheder, som dagligt poster inspiration til bolig. 
  • Pinterest – her finder du uendeligt mange ideer og billeder af forskellige indretninger 
  • Boligmagasiner – disse har været her i mange år og er den dag i dag stadig et godt sted at finde inspiration, det kan dog være begrænset ift. stilarter mv. 

Det kan være at en sammensætning med 10 forskellige boliger gør, at du får gode ideer til, hvordan du gerne vil have et specifikt rum skal se ud. Så sørg for at kigge en masse igennem og brug de forskellige medier. 

En anden måde er også at spørge folk du kender – evt. nogle du synes har en spændende indretningsstil i egen bolig. At finde ud af hvordan andre mennesker bor kan mange gange være nøglen til selv at finde ud af hvordan man selv vil bo. Først og fremmest skal man dog finde ud af hvilke stil man gerne vil være i.  

Hvilken type er du?  

Hvis man er typen der godt kan lide masser af natur og godt kan lide det hele er lidt rustikt, så er det det man skal kigge efter. Kan man derimod godt lide at alt er designermøbler og det hele står snorlige, så er det, man bør kigge efter når man leder efter inspiration til bolig.