Den nyeste mode – følger du med?

Den nyeste mode – følger du med?

januar 3, 2021 Slået fra Af Admin

Mode og fashion ændrer sig hele tiden, og det er så svært at følge med i, hvad der er moderne. Men måske du slet ikke følger med, for så er det da på tide at vide, hvad der er moderne lige nu? Ved du, hvad der er moderigtigt lige nu, eller hvad der har været populært de sidste mange måneder? Få gode mode tips her. 

Mere farve og ternet mønstre 

I år har det været helt vildt populært med mere farve i klædeskabet. Vi er træt af sort på sort, og de andre grå og hvide kedelige toner. Der er brug for noget farve som spreder glæde og som bare gør at verden bliver lidt mindre kedelig. Derfor er farver, altså virkelig stærke farver, et godt mode tip til dig, der vil være moderne. 

Du har måske set meget ternet tøj de sidste mange måneder, og det også fordi, at det er blevet moderne. Hos de unge har nogle specielt ternet bukser i pastelfarver været en moderigtig ting, mens det hos de lidt ældre bare generelt har været det ternet mønster. 

Også på sko er farver og gerne masser af dem, blevet stort. Flere går rundt med sko, der har op til 6 forskellige farver på. Før gik man meget i hvide eller sorte sko, men nu må der gerne være lidt mere gang i dem og meget mere farve på dem. Så følg moden med dette mode tip til sko. 

Veste – det er åbenbart moderne? 

Veste er også blevet moderne her i år, hvilket måske er lidt af en overraskelse. Det kan muligvis hænge sammen med at mange unge er begyndt at strikke, og dermed at gå med eget strik, strik generelt og specifikt veste. Derfor er købet af en vest endnu et godt mode tip til dig, da det også ser fint og lidt gammeldags ud, men på en sød måde. 

Mange vælger at have en trøje eller skjorte under, som har nogle lidt løse ærmer, eller endda en t-shirt, hvis det ikke er så koldt igen. Men det er faktisk helt op til dig, hvad du vil have under vesten, da mange har gjort forskellige ting. Det er vesten, der er fokus på. 

Street style 

En stil der specielt har været fokus på, er street style. Street er på en måde ligesom hiphop, det er bare lidt mere fint i det. Det handler om at have nogle seje prints på trøjen. Det kunne for eksempel være nogle flammer der gik fra bunden til midten.  

Street hænger også sammen med populariteten på mom, dad og generelt wide jeans. Både til mænd og kvinder. Det er bukser, der er lidt større i det. De kan også have farve på sig, hvis man vil det. Det gør dem nemlig ikke mindre street. 

Så hvis du godt kan lide at være lidt rå, er dette endnu et af de mange mode tips til dig. Så moden har været lidt forskelligt her på det seneste. Masser af farve, det ternet mønster, veste og street style.