De bedste oplevelser i Odense under Corona

De bedste oplevelser i Odense under Corona

januar 4, 2021 Slået fra Af Admin

Synes du også, at Corona har ødelagt mange af de oplevelser, du ville have været på i Odense i 2020? Heldigvis er der mange gode oplevelser, du kan opleve i Odense, selvom Corona desværre stadig er i udbrud i Danmark. Læs med her og find ud af, hvad du kan opleve af oplevelser under Corona i Odense.  

Få frisk luft og oplev naturen på en ny måde 

Vidste du, at der er rigtig mange grønne områder i og omkring Odense, som du nemt og sikkert kan opleve under Corona? For eksempel er Fruens Bøge, Munke Mose, Kongenshave eller et af de andre fine naturområder, der er i Odense by skønne. Hvis du har lyst til en længere gåtur, er Stige Ø et super fint område nord for Odense, hvor der både er legepladser og skøn natur, der er perfekt til en Coronafri eftermiddag med venner eller familie. Ellers er en gåtur rundt om Ringe Sø, ved Kerteminde eller Middelfart havn også gode bud til oplevelser under Corona. Hvis du vil gøre din gåtur endnu mere hyggelig, kan du tage forbi en af de mange cafeer i Odense, som laver takeaway kaffe. Så har du en lækker varm drik, du kan få glæde af under din gåtur i kulden. For eksempel er Nelle’s Coffee and Wine ved Filosoffen i Munke Mose åbent for takeaway under Corona, så de er klar til at lave en lækker kop kaffe til jeres gåtur.  

Odense Zoo eller Den Fynske Landsby 

Vil du gerne lære lidt om dyr, eller blive lidt klogere på Danmarks historie i form af bygninger, er Odense Zoo eller Den Fynske Landsby to gode bud på oplevelser under Corona. Begge steder er mest udendørs, og der er taget gode forholdsregler, så alle gæster kan være trygge og sikre under deres besøg. Hvis du kunne tænke dig et vinterbesøg til dine oplevelser under Corona, er Odense Zoo et godt valg, da parken har åbent året rundt, og de tager hele tiden deres forholdsregler, hvor du blandt andet ikke må gå ind i de indendørs arealer i øjeblikket, så vi alle kan passe på hinanden. Den Fynske Landsby holder vinterlukket indtil den første april, hvor de så har masser af håndsprit og er klar til at tage imod gæster på en sikker og forsvarlig måde. Hvis du gerne vil opleve naturen omkring Den Fynske Landsby denne vinter, kan en hyggelig gåtur ved Fruens Bøge være et hit, da man kan få en lille forsmag i naturen omkring parken her. 

Vær kreativ med oplevelser under Corona 

Måske er verdenssituationen ikke optimal i øjeblikket, når det gælder fysiske oplevelser. Heldigvis er mange museer og oplevelsessteder begyndt at gøre deres oplevelser under Corona virtuelle, så alle kan være med – også hjemme fra deres stuer af. For eksempel har Experimentarium lavet en masse spændende quizzer på deres hjemmeside, eller Storm P. Museet har lavet en virtuel tur til Valhalla. Det handler altså virkelig om at være kreativ i øjeblikket og få det bedste ud af oplevelser under Corona.